Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_ttdfflp29cffuapcsp1nuaft25, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Márványcsiszolás, márványpolírozás, szõnyegtisztítás, Professzionális takarítás, márvány, felületkezelés - márványcsiszolás márványpolírozás - Budapest Online, Szakmai cikk
Belépés
FõoldalHírekKeresésOldalakRegisztrációBelépés
Polírozás
Vegyes hírek
Márványcsiszolás
Előtte-Utána
Professzionális takarítás
Szõnyegtisztítás
Hyla termékek
Szakmai cikkek
Céghírek
Márványkezelés
Képgaléria
Ajánlatkérő
Vegyes hírek

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés

Márványcsiszolás Előtte-Utána


Corinthia Grand Hotel Royal márványcsiszolási referencia film


Professzionális takarítás, szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, linóleum felújítás, www.amsystem.org, márványcsiszolás, napitakarítás, takarítás, mészkő impregnálás, ÁM SYSTEM


Anda Present műmárvány csiszolás


Budapest Online, Szakmai cikk
2008-03-28 00:40:30

Bpn

Professzionális márványcsiszolás, polírozás, takarítás a www.amsystem.hu ajánlásával
2007. jan. 3., szerda, 11.34.00 CETAz 1996-ban alapított ÁM SYSTEM Bt. a legfejlettebb amerikai gépekkel, technológiákkal rendelkezik ahhoz, hogy az épületek belsőépítészeti szempontjából, díszeként is szolgáló márványburkolatokat, mészkőburkolatokat, a lehető legtökéletesebb márványcsiszolási és polírozási eljárásokkal tegye újszerűvé.
Az ÁM SYSTEM folyamatosan és dinamikusan fejlődő professzionális gépparkjának köszönhetően, egyedülálló és időtálló módon, gyémántfejes márványcsiszolással varázsolja elő a márvány, és egyéb kőzetből készült felületek csillogását.
Az ÁM SYSTEM által alkalmazott gyémántfejes technológiának rendkívüli előnye, hogy 30-50%-kal gyorsabb, és 10-20%-kal olcsóbb munkavégzést tesz lehetővé, ezáltal kiváló minőséget, gyors, pontos, kiemelt színvonalú szolgáltatást biztosít a Cég, minden megrendelőjének, magánszemélyektől kezdve, irodaházakon át, a luxusszállodákig mindenhol versenyképes áron.
A szolgáltatás színvonalát emeli, hogy az ÁM SYSTEM felelősség biztosítással rendelkezik.
Az ÁM SYSTEM vállalja, minden típusú márványfelület csiszolását, tisztítását, és karbantartását.


Legutóbb, a Hotel Budapest mészkő padlózatának újjávarázslására kapott megbízást, melyet elkészülése után a megbízó teljes megelégedéssel vett használatba.

78_20070103113059_626.jpgA képre kattintva tekintse meg az ÁM SYSTEM Bt. további képeit!

Ajánlatkérés

A Cég mottója: ÁM SYSTEM A MEGBÍZHATÓ PARTNER.
Amit a kiemelt, és hosszú referencialista is igazol: www.amsystem.org


Reméljük, megtisztel bizalmával, és Önt is mielőbb elégedett megrendelőink sorában üdvözölhetjük.

ÁM SYSTEM BT.
Tel / fax: 06-23/311-156
Mobil: 06-70/33 93-555
E-mail: info@amsystem.hu
Web: www.amsystem.org

Ács Miklós ügyvezető igazgató
Okleveles nemzetközi épülettisztító
Master of Cleaning 2003

Referencia levél:
982_20070104124712_12.jpg

Tudnivaló a mészkőburkolatokról a mészkő burkolóanyag keletkezéséről.

Mészkőnek nevezzük azt a kőzetet, aminek legalább 90%-át CaCO3, azaz kalcit vagy aragonit alkotja. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.

A mészkő színe nagyon változatos, elsősorban anyagi összetételétől függ. A magas karbonáttartalmú, tiszta mészkövek fehér színűek. A szürkés árnyalatot az agyag vagy a szerves anyag okozza. Előfordulnak magas szervesanyag-tartalmú, fekete színű, ún. bitumenes mészkövek is. Az ugyancsak gyakori sárga, vörös, barna színű mészköveket a vas-ion (Fe3+) színezi ilyenre.

A mészkő képződése

A mészkő anyagának eredeti forrása a magmás kőzetek ásványaiból származó kalcium-ion (Ca2+) és a vulkáni működés során a légkörbe kerülő szén-dioxid (CO2). A földtörténeti fejlődés során az anyag egyre nagyobb hányada származott a régebbi karbonátos kőzetek lepusztulásából, a kalcium-karbonát elsősorban a folyók által, vízben oldott formában szállítódik a tengerekbe. A földtörténet korábbi időszakaiban lehetőség volt a karbonátok közvetlen, vegyi úton történő kicsapódására a tengervízből. Jelenleg azonban a tengervíz megnövekedett magnéziumtartalma miatt csupán a trópusi tengerek erősen besűrűsödő vizében figyelhető meg az aragonit kismértékű kiválása. A tengervízben oldott kalcium-karbonát túlnyomó részét az élőlények választják ki, mégpedig kétféle módon: * egyrészt egyes növények (pl. a zöld algák) a számukra szükséges szén-dioxidot (CO2) a vízből vonják ki, és ezzel kalcium-karbonát-kicsapódást idéznek elő
* másrészt számos tengeri állat (pl. az egysejtűek, csigák, kagylók, tengeri sünök és liliomok, korallok) szilárd mészvázat épít magának. Különösen a korallok szerepe jelentős, amelyek a sekély, jól átvilágított tengervízben hatalmas zátonyrendszereket alkotnak. A hullámverés és a zátonyon élő állatok (fúrókagylók, rákok stb.) pusztító hatása következtében a zátony kőzetanyaga fölaprózódik, és részben a zátonyról a mélyebb tengerrészbe, részben pedig a zátony és a part közötti lagúnába szállítódik. A lerakódott törmeléket, mésziszapot az iszapfaló állatok alaposan átdolgozzák, ezért az eredeti váz maradványok sokszor teljesen megsemmisülnek. A folytonos üledék-felhalmozódás miatt egyre mélyebbre kerülő mésziszap pedig fokozatosan mészkővé cementálódik. A lerakódó meszes üledékek vastagsága elérheti a több száz, sőt helyenként a több ezer métert.

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |

Márványpolírozás
referenciák

Halászbástya Étterem

Halászbástya étterem Budapest

Várkert Palota

Várkert Palota


Spirit Hotel Thermal Spa

Márványcsiszolás, Spirit Hotel Thermal Spa * * * * * Sárvár
* * * * *

Medosz Hotel ***

Medosz Hotel ***

Márványcsiszolás a 18. kerületi önkormányzatban   

Márványcsiszolás-karbantartástól a felújításig KARCOS, KOPOTT, FOLTOS a MÁRVÁNY BURKOLAT? NE CSERÉLJE LE ! MI OLCSÓBBAN FELÚJÍTJUK akár PÁR ÓRA ALATT !

eXTReMe Tracker
Hircom hrek | Linkek
developed by Centrumnet Systems